Yildiz Akdogan ligestilling

Danmark styrtdykket når det gælder ligestilling

Danmark ligger på en 32.-plads, når det gælder ligestilling mellem mænd og kvinder. De andre nordiske lande ligger alle i top 5. Det er mere end 25 år siden, vi for alvor var førende på ligestillingsområdet i Danmark. Det mener Yildiz Akdogan, forkvinde i Kvinderådet og kandidat til Folketinget – og kandidat for Alternativet, Line Gessø Hansen. Det skriver de i Information om ligestilling.

– Én af årsagerne til, at det er gået så galt, er, at vi antager, at vi ikke har ligestillingsproblemer. Derfor har vi i Danmark ikke en langsigtet ligestillingsstrategi, sådan som de f.eks. har i Norge, hvor der er en strategi med klare mål og delmål, mener de to. Læs mere i deres fælles indlæg.

LINK: Danmark skal have en langsigtet strategi for ligestillingen

 

 

LÆS MERE OM YILDIZ HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *