Ukraine alle ukrainere

Yildiz Akdogan: I dag er vi alle ukrainere

I dag er vi alle ukrainere, sagde Yildiz Akdogan i aften foran Ruslands ambassade i København. Ukraines ambassadør i Danmark Mykhailo Vydoinyk var også blandt talerne i dagens protester mod Putins raketangreb på Ukraine.

– Putin har været ved magten i over 20 år, og jeg håber inderligt det snart slutter. Hellere i dag end i morgen. For russernes skyld, for Ukraines skyld ja for hele verdens fredens skyld. Putin har bevist sit sande syge jeg, og han må stoppes inden han forvolder flere skader og tragedier.

– Det var bevægende at se ukrainere i sikkerhed i Kievs metro for Putins missiler, der udnyttede deres ufrivillige og påtvungne fællesskab til fællessang. Og det er ikke kun i Kievs metro mennesker har fundet sammen. Det har vi også her i aften. For i dag står vi alle sammen mod hans ondskaben, mod hans terror-regime mod hans løgn og latin.

I dag er vi ALLE ukrainere, sagde Yildiz Akdogan.

LINK: Ukraines ambassade i Danmark

I dag er vi alle ukrainere

Yildiz Akdogan foran Ruslands ambassade i København: I dag er vi alle ukrainere.

Vi er alle ukrainere – støt Ukraine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *